BalancePoint Acupunctuur - Kruiden Therapie

Kruiden therapie

Kruidengeneeskunde: een waardevolle aanvulling op acupunctuurbehandeling

In sommige gevallen vormen kruiden een belangrijke aanvulling op de acupunctuurbehandeling. Chinese kruidengeneeskunde is een essentiële pijler van de Traditionele Chinese Geneeskunde en kan niet worden genegeerd. Bij BalancePoint Acupunctuur bespreken we altijd vooraf met u of het gebruik van kruiden geschikt is voor uw situatie.

Bij de kruidengeneeskunde maken we gebruik van granulaatvorm, specifiek afgestemd op uw behoeften. Granulaatvorm houdt in dat de kruidenformule al is bereid en verwerkt tot poeder. U hoeft geen verdere bereiding te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is heet water toevoegen aan het poeder, 15 minuten laten staan en vervolgens als thee opdrinken.

Het is belangrijk om te weten dat BalancePoint Acupunctuur de kruidenformule niet zelf levert. We sturen de op maat samengestelde formule door naar de gerenommeerde
Natuurapotheek of Dragon Herbs. U rekent rechtstreeks af bij een van deze kruidenleveranciers.

Onze leveranciers werken uitsluitend met producten die grondig zijn gecontroleerd. Alle kruiden zijn getest op de aanwezigheid van zware metalen, pesticiden en verboden diersoorten. Hierdoor bent u verzekerd van veilige en hoogwaardige producten.

Open chat
1
Hallo! Met 'BalancePoint Acupunctuur' 🪡 Waarmee kan ik jou helpen? Probeer zsm te reageren.