Tarieven

Voor acupunctuurbehandelingen

Bij BalancePoint Acupunctuur hanteren we de volgende tarieven:

Consult (acupunctuur eventueel met kruiden) van ongeveer 45-60 minuten: EUR 65,-

Om het administratieve proces te vereenvoudigen, vragen wij u om na elke behandeling direct met pin te betalen. De factuur ontvangt u digitaal na afloop van elke behandeling, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Let op! De kosten voor kruidenformules zijn niet inbegrepen in het consulttarief. U ontvangt hiervoor een aparte factuur van de kruidenleverancier.

Annuleringsbeleid

Indien u een afspraak wilt annuleren, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren per e-mail of telefonisch door te geven. Bij het niet tijdig annuleren of niet verschijnen op de afspraak zijn
wij genoodzaakt het volledige consult in rekening te brengen.

Vergoeding

BalancePoint Acupunctuur is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en de koepelorganisatie KAB. Hierdoor worden acupunctuurbehandelingen (deels) vergoed door
de meeste zorgverzekeraars. Acupunctuur valt onder de aanvullende zorgverzekering, dus er geldt geen verplicht eigen risico.

Wij adviseren u om bij uw zorgverzekeraar na te gaan of de behandeling wordt vergoed en wat de hoogte van de vergoeding is. Voor een acupunctuurbehandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

BalancePoint Acupunctuur - Decor
Open chat
1
Hallo! Met 'BalancePoint Acupunctuur' 🪡 Waarmee kan ik jou helpen? Probeer zsm te reageren.